Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День усіх закоханих

День усіх закоханих в наші дні є одним з найулюбленіших свят у багатьох країнах. Не оминув він і наш університет.

Свято закоханих об’єднало студентську молодь Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та військовослужбовців Збройних Сил України, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Святковий захід організували для військовослужбовців ЗСУ викладачі та студенти навчально-наукового інституту педагогіки і психології. Представники різних структурних підрозділів навчального закладу (ННІТОТТ, ННІПП, ННІЕБ, Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, Старобільський гуманітарно-педагогічний коледж) долучилися до організації святкування.

На заході були присутні найбажаніші гості – мужні, сміливі, відважні хлопці – захисники нашої Вітчизни, учасники бойових дій. Для них дівчата та хлопці підготували святкову концертну програму й особливі подарунки. На концерті прозвучали пісні у виконанні Валерії Суріної («Тільки тебе»), Романа Волинцова («Смерека»), Богдани Кириченко («Але ж я тебе любила…»); відеопривітання Міс-ІПП, голови спортивного сектору, керівника ансамблю, заступника голови студсамоврядування та школярів міста Старобільська; були виконані запальні танці Владислави Потьоміної, танцювального колективу ННІПП «Вів’єн», студенток ННІТОТТ Наточій Дарію і Наточій Марію. Купідон розніс військовослужбовцям валентинки, а студентки НН ІПП прочитали листи кохання, які потім військові не раз перечитували з посмішкою та вдячністю.

Дівчата й хлопці бажали один одному любові: щирої, світлої, міцної. Щоб серце від радості і щастя билося в такт із серцем улюбленої половинки, щоб любов надихала на добрі і красиві вчинки, щоб відносини були наповнені розумінням і спільними мріями.

Колектив ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» передав захисникам України фрукти (яблука, мандарини, банани, лимони, помело). У відповідь військовослужбовці подарували дівчатам квіти та цукерки.

Окрім того, була проведена секретарем приймальної комісії Я. І. Юрків профорієнтаційна робота. Військові переглянули відеоролик  про університет та отримали рекламну продукцію.

Викладачі та студенти в День святого Валентина від чистого серця бажають всім неймовірно світлої та щирої любові, добрих емоцій і душевного тепла, улюблених і дорогих людей поруч, надзвичайної радості душі та безмежного відчуття щастя.

За інформацією навчально-наукового
інституту педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024