Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Психологічна лекція

Студенти і викладачі НН ІПП відвідали лекцію, присвячену психології людини.

13 лютого в ДЗ «Національний університет імені Тараса Шевченка» завітали військові з Об’єднаного центу цивільно-військового співробітництва (м. Сєвєродонецьк).

Студенти І та ІІ курсів спеціальності «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Початкова освіта (Українська мова і література)», «Спеціальна освіта» та викладачі кафедр дошкільної та початкової освіти, соціальної педагогіки та філологічних дисциплін НН ІПП відвідали лекцію, присвячену психології людини, зокрема, маніпуляцією групами людей.

Лектор зі Львова розповів студентам про те, як злочинці маніпулюють свідомістю людини, задля своєї вигоди. Студенти разом із доповідачем обговорювали різні питання стосовно реклами, рекламних ходів та їх впливу на свідомість, наводили вдалі приклади, які краще дозволяли зрозуміти проблеми людської психології. Ще однією темою для обговорення стали методи впливу на людину, якими можна користуватися, аби змусити людину підкоритися. Також лектор розповів і про те, як можна захистити себе та своїх близьких від психологічних атак з боку кривдника. Студенти та викладачі дякують лектору Степану та запрошують його відвідувати Луганський національний університет імені Тараса Шевченка.

Сергій Теряєв,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024