Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Реєстрація на ЗНО в ЛНУ

У ЛНУ імені Тараса Шевченка створений пункт реєстрації на ЗНО для випускників минулих років.

З 5 лютого по 25 березня 2019 року триває реєстрація на ЗНО. Загальна кількість навчальних предметів, вибраних абітурієнтом для проходження оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох.

Успішна реєстрація передбачає виконання таких послідовних дій: ознайомлення із правилами прийому до обраного закладу вищої освіти; вибір навчальних предметів, із яких абітурієнт бажає пройти зовнішнє оцінювання; підготовка та формування комплекту необхідних документів та матеріалів для здійснення реєстрації.

У Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка створено пункт реєстрації на ЗНО для , де охочі можуть отримати детальні рекомендації від співробітників приймальної комісії, а фахівці допоможуть зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання.

Зовнішнє незалежне оцінювання є відповідальним кроком, що визначає подальші життєві орієнтири особистості. Для успішної реєстрації необхідне поєднання уваги та бажання отримати якісну вищу освіту.

За детальною інформацією звертайтеся до приймальної комісії Луганського національного університету імені Тараса Шевченка:

+38 097 446 88 13, +38 095 105 60 05

Олена Смитаніна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024