Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Свято мистецтва в жанрі захисту магістерських робіт

28 січня в Полтаві відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю 015 «Професійна освіта. Дизайн».

Атестаційна комісія відзначила високий рівень підготовки магістрантів. Положення, що виносилися  на захист, відрізнялися практичною значущістю і новизною. Усі 10 магістрантів мають досвід роботи за спеціальністю і досягнення на чемпіонатах і конкурсах у б’юті-індустрії. Магістри отримали відмінні оцінки і чудові відгуки членів комісії.

30 січня комісія продовжила свою роботу у Кремінній, де захищали свої магістерські проекти випускники спеціальності 022 “Дизайн”. 12 магістрантів надали грамотні і професійні розробки фірмового стилю, рекламно-графічного комплексу, айдентики різних фірм, підприємств, інтер’єру житлових приміщень, ландшафту.

Як кращі, були відзначені роботи Губської Ангеліни «Принципи та методи проектування одноповерхового будинку та садової ділянки в екодизайні» (дизайн інтер’єру та середовища), Русінової Яни «Принципи використання фітодизайну в інтер’єрі житлового приміщення» (дизайн інтер’єру та середовища), Шпетного Олександра «Принципи проектування рекламно-графічного комплексу виробництва власного продукту» (дизайн графічний).

Голова комісії, заслужений художник України, член національної спілки художників України, доцент, викладач Луганського коледжу культури і мистецтв Віктор Скубак, зазначив якісну підготовку випускників та побажав їм подальших творчих досягнень та щасливої долі в професії.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024