Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом»

29 січня директор ННІІМВСПН Антон Бадер у складі делегації від Луганської області взяв участь у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом».

Форум проходив у Міжнародному виставковому центрі (м.Київ). Серед іншого на заході відбулося висунення кандидата у президента України 2019 Петра Порошенко. Чинний президент завершує п’ятирічну каденцію, стартує знову заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО, курсу на перетворення України у велику успішну країну щасливих людей. «Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду Президента України. Прошу у виборців мандата на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності. Щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир. Щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця», – сказав Порошенко.

Ця подія зібрала провідних суспільно-політичних діячів України, серед яких такі видатні люди, як: прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, голова верховної ради України Андрій Парубій, генеральний прокурор України Юрій Луценко та інші. Такі заходи є знаковими та важливими у політичному житті нашої держави.

За інформацією НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024