Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гандбольна команда ЛНУ

Студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка взяли участь в змаганнях, присвячених створенню Студентської гандбольної ліги України.

Вперше в нашій країні заснована Студентська гандбольна ліга України, у якій беруть участь збірні вузів. Команди були поділені на чотири групи, де в першій були Запорізька, Одеська, Луганська, Миколаївська, Кіровоградська, Херсонська області. У другій групі боролися Волинська, Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька, Хмельницька області. До третьої групи належали команди Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської, а також команда з м.Київ. У четверту групу потрапили команди Донецької, Сумської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської областей.

На початку змагання ігри проводилися в 4 групах, потім по 2 команди вийшли у фінальну частину, де вони розіграють медалі. У Запоріжжі відбулися ігри групи, де представляти Луганщину випала честь студентам нашого університету. Варто відзначити студентів навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту за їх стійкість і волю до перемоги, адже вони вийшли у фінальну частину, поступившись лише господарям-запорожцям. Наступна гра, у якій візьме участь наша студентська команда відбудеться в травні, під час якої гравцям належить показати свої сили в боротьбі за чемпіонський кубок.

За інформацією Леонтьєва О. В.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024