Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Захисти магістерських робіт та комплексні іспити

На факультеті іноземних мов успішно пройшли комплексні іспити та захисти магістерських робіт.

З 14 по 18 січня на факультеті іноземних мов ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» працювали екзаменаційні комісії зі складання комплексних іспитів та по захисту магістерських робіт на здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей:  014 «Середня освіта. Мова і література (англійська)», «Мова і література (німецька)», «Мова і література (китайська)»,  035 «Філологія. Мова і література (англійська)», «Мова і література (німецька)», «Мова і література (французька)», «Мова і література (російська)», «Мова і література (китайська)», «Переклад» денної та заочної форм навчання.

Близько 100 магістрантів-випускників склали іспити, представили результати своїх досліджень та успішно захистили магістерські роботи. Усім їм присвоєно освітній ступінь магістра за відповідними спеціальностями.

Дослідження магістрів оцінювали професійні комісії у складі декана факультету іноземних мов Шехавцової С.О., завідувача кафедри теорії та практики перекладу Перової С.В., завідувача кафедри романо-германської філології Биндас О.М. та завідувача кафедри східних мов Федічевої Н.В., які побажали магістрантам успішного захисту своїх робіт.

Членами комісії із захисту зазначено, що магістранти демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті.

Вітаємо магістрантів з успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

За інформацією факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024