Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вибори ректора

Сьогодні, 14 травня, у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відповідно до наказу МОН України у розпочато вибори ректора.

Для участі у виборах у Луганському національному університеті було обрано виборних представників з числа працівників вишу (наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники), а також з числа студентів. Окрім того були організовані виборчі дільниці. Так, із 9 години ранку виборці вже зібралися для голосування на першій виборчій дільниці – у Старобільському профліцеї. «Сподіваємося на волевиявлення кожного студента та викладача», – говорить заступник голови оргкомітету Олена Караман.

Кандидат на вакантну посаду ректора ЛНУ імені Тараса Шевченка – доктор педагогічних наук, професор Сергій Вікторович Савченко. До цього моменту претендент виконував обов’язки ректора вишу, який з минулого року був евакуйований до Старобільська.

У кінці квітня кандидат у рамках передвиборчої кампанії провів ряд зустрічей з колегами структурних підрозділів університету. Там Сергій Вікторович відповів на запитання та ознайомив з основними аспектами своєї програми, яка складається з чотирьох блоків:

  • Освітня діяльність.
  • Наукова діяльність.
  • Соціально-гуманітарна сфера.
  • Інформаційні технології.

Нагадуємо, що вибори були призначені на 14 травня у зв’язку з оголошенням конкурсу МОН України (наказ № 50 – К від 20.02.2015 р.) на зайняття посади ректора ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», і протривають до 15 години.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024