Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Аудиторні заняття

З 11 травня у ЛНУ продовжилися аудиторні заняття для студентів факультету української філології та соціальних комунікацій, Інституту економіки та бізнесу, Інституту педагогіки і психології.

Студенти, що навчаються за дистанційною формою, з’їхалися у Старобільськ з різних регіонів України. Це говорить про те, що ЛНУ, незважаючи на непрості умови вимушеної евакуації, продовжує працювати над розширенням місць для прийому студентів денної та заочної форми навчання. Протягом тижня планується плідна робота студентів і викладачів, яка включатиме в себе семінарські заняття, виконання модульних контрольних робіт, захисти курсових і дипломних робіт і, звичайно ж, заключний етап копіткої підготовки IV курсу до державних іспитів. Усі заняття будуть проходити в аудиторіях Старобільського профліцею та факультету ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Студентам надається можливість одночасно продовжувати працювати на сайті дистанційного навчання, відвідуючи університетську бібліотеку з безкоштовним доступом до мережі Інтернет.

Студенти факультету ЛНУ привітно зустрічають колег по навчанню і бажають успіху, сил і натхнення у подальшій роботі.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024