Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Концерт викладача

Нещодавно в залі Полтавського обласного краєзнавчого музею відбувся концерт викладача кафедри музичного мистецтва та хореографії, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів Валерія Семененка.

Концерт було присвячено 70-річчю з дня народження видатного педагога, виконавця, громадського діяча, професора Донецької державної консерваторії Олександра Івановича Шевченка.

Захід розпочав професор Андрій Якович Сташевський, який ознайомив слухачів з постаттю О.І. Шевченка та його творчими досягненнями, після чого розпочалося музичне дійство.

В концерті звучала музика класичних композиторів в перекладанні для баяна, таких як І.Пахельбель, Д.Скарлатті, С.Рахманінов та ін., і твори сучасних композиторів, таких як В.Семьонов, П.Маккьонен.

Валерій Семененко вже 5 рік не змінює традиції грати сольний концерт на свій день народження, і після виступу отримав вітання від публіки. Треба зазначити і той момент, що це був перший концерт Валерія Семененка вже не в якості студента, а як професійного виконавця, що самостійно починає свою концертну діяльність.

За інформацією НН ІКМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024