Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Геоерудит»

Кафедра географії ЛНУ організувала та провела конкурс-вікторину «Геоерудит» для старшокласників.

Без перебільшення можна стверджувати, що географія виконує унікальну функцію, а саме – синтезує все різноманіття інформації про навколишній світ – природу, населення, господарство. Географічні знання необхідні кожній людині, щоб усвідомити свою роль і місце в житті.

З метою популяризації географічної освіти, виявлення і розвитку творчих здібностей учнів, формування в молоді географічного світогляду кафедрою географії ЛНУ імені Тараса Шевченка вже третій рік поспіль проводиться  конкурс-вікторина «Геоерудит». У конкурсі активну участь беруть старшокласники Луганської області. Цього року коло учасників суттєво розшириться за рахунок учнів Донецької області, які також проявили інтерес до «Геоерудиту».

Конкурсанти мають можливість продемонструвати географічну ерудицію, вміння орієнтуватися у просторі, спробувати себе у ролі географа-фахівця, географа-експерта, знавця географічних закономірностей. Для майбутніх випускників робота над запитаннями та завданнями вікторини стане додатковою можливістю підготуватись до успішного складання ЗНО. А ще, конкурс-вікторина – це чудова нагода «помандрувати» та отримати від цього задоволення!

Переможці конкурсу відзначаються дипломами та призами. Усі інші конкурсанти отримують сертифікати учасників.

Отже, запрошуємо до участі у конкурсі всіх небайдужих до географії учнів! Прийом конкурсних робіт триває до 1 лютого 2018 р. Більше інформації читайте у Положенні про географічний конкурс-вікторину «Геоерудит-2017».

За інформацією факультету
природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024