Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь волонтерів у новорічному святі

Студенти-волонтери взяли участь у новорічній постанові для дітей. 

Студенти-волонтери спеціальності ,,Соціальна робота” навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук Денисевич Анжела, Зінченко Вікторія, Ковальова Алла,  Івченко Павло і лаборант кафедри соціальної роботи Боровенська Ірина взяли участь у новорічній театралізованій постанові для дітей – постійних читачів Старобільської дитячо-юнацької бібліотеки. 

Бібліотека запросила всіх діточок на зустріч з чарівною казкою. Зла чаклунка Снігова Королева змішала до купи усі казки. Новорічне свято було під загрозою, бо казкові герої  не могли знайти дорогу додому.

Буратіно, Мальвіна, Попелюшка і Червона Шапочка кружляли в жвавому таночку разом з дітлахами, аби Королеві стало жарко. Збирали, хто швидше, снігові кульки, ліпили паперову снігову бабу. Мороз Морозович  винагородив маленьких гостей солодощами за їх неймовірні вірші, а Хурделиця кружляла в хороводі та пригощала шоколадом.

Після того, як усі разом перемогли Снігову Королеву, дітлахи отримали  подарунки, люб’язно надані головою наглядової ради, народним депутатом України  В. С. Курилом.

 

За інформацією НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024