Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Посвята у студенти

В інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук відбулася посвята у студенти.

Рівно о 15:30 фанфари сповістили про початок урочистого дійства − посвята першокурсників у студенти.  Це свято є традиційним і має на меті об`єднати великий колектив студентів та викладачів.

Захід розпочався з привітання від директора інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук Антона Бадера. Він побажав натхнення та наполегливого навчання винуватцям свята.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Сергій Савченко, який до речі також є випускником «істфаку». Ректор висловив переконання у сумлінності, наполегливості вихованців та закликав помножувати славу своєї альма-матер.

Випускники структурного підрозділу з великою вдячністю за кращі роки студентського життя підготували відео привітання для інституту. Андрій Яковлєв та Дмитро Козлов, закінчили рідний університет у 1993 та 1994 роках відповідно, наразу працюють в українскій компанії «Студія Квартал 95».

За активну життєву і громадянську позицію, за активну участь у житті інституту були нагороджені найстаранніші студенти, які своїм прикладом закликають до дій за для прославлення рідного підрозділу.

Продовженням свята став виступ студентів старших курсів, які традиційно є наставниками для молодших поколінь. За допомогою сатири та гумору молодь акцентувала увагу на вічних проблемах студентства, висловила слова вдячності викладачам та адміністрації.

Свої таланти змогли продемонструвати не тільки студенти, але й викладачі. Виступи Антона Бадера, Ігоря Журби, Катерини Котєлєнець, Юлії Нужної, Олександра Набоки  надовго запам`ятається глядачам.

Свято завершилося виконанням гімну навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук, під час якого присутні не могли стримати сліз радості та гордості за рідний інститут.

Марина Чумакова, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024