Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Турнір з баскетболу

Нещодавно у м. Кремінній відбувся обласний турнір з баскетболу серед педагогічних працівників.

Участь в турнірі взяла і команда навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту.

Урочисто відкрили змагання завідуючий сектором сім’ї, молоді та спорту Кремінської РДА Кузьменко О.В., заступник начальника обласного відділення МОН України Гажедрянов А.В. та директор ІФВіС Полулященко Ю.М., які привітали всіх викладачів з початком турніру, побажали безкомпромісної боротьби та перемоги найсильнішому. І боротьба дійсно видалася запеклою. Так у першому півфіналі зустрілися команди викладачів Кремінського району та м. Лисичанська, перемогу здобули команда Лисичанську . В другому півфіналі боролися команди «Освітян» та інституту фізичного виховання. За рівної боротьби, завдяки самовіддачі капітана команди – Ливацького О.В. та злагодженій грі команда ІФВіС – здобула перемогу з рахунком 32:26 і вийшла у фінал.

Фінальна ж зустріч подарувала вболівальникам багато видовищних моментів: блоки, три очкові кидки, стрімкі атаки. На жаль, не обійшлося без травм.  Так, капітан команди НН ІФВіС отримав травму і не зміг закінчити матч. Тож фінальний сигнал судді зафіксував остаточний рахунок 38:32 на користь команди Лисичанська.

Після закінчення  турніру відбулася церемонія нагородження переможців, призерів та кращих гравців. Кубки, грамоти і медалі  підготували районний відділ сім’ї молоді та спорту, а смачні солодкі призи презентував директор  навчально-наукового інституту фізичного виховання.

Не зважаючи на травми, перемоги чи поразки, усі учасники залишилися в гарному настрої, адже важливіше за результат відволіктись від повсякденної рутини.

За інформацією НН ІФВіС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024