Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Green Conference

Викладач ЛНУ виступив із презентацією на 14-тій Green Conference для науковців та працівників зеленого будівництва у місті Київ.

Доцент кафедри садово-паркового господарства та екології факультету природничих наук Соколов Сергій Олександрович виступив з презентацією на тему «За крок до мільйонних прибутків вирощування Чорниці Високорослої» на 14-тій Green Conference для науковців та працівників зеленого будівництва у місті Київ.

Green Conference – найбільш визначна подія зеленої галузі України. Щорічно участь у роботі конференції приймають понад 250 осіб та більше 150 компаній, в тому числі іноземних, серед яких були виробники та продавці садивного матеріалу, ландшафтні архітектори, виробники та продавці супутніх матеріалів.

Організаторами конференції виступили Асоціація Ландшафтних Архітекторів України та Суспільна Організація Декоративних розплідників України. У лекторії Конференції обговорювалися аспекти спеціалізації зеленого бізнесу – від особливостей напрямку вирощування посадкового матеріалу до організації ландшафтного бізнесу. Так, в блоках Конференції присвячених ландшафтної архітектури і ландшафтного будівництва, були висвітлені актуальні питання: від ціноутворення в ландшафтному проектуванні до організації бізнесу, частиною якого є доглядові роботи за вже створеними садами.

Два інформативних дні конференції були наповнені хорошими доповідями, цікавим спілкуванням з лідерами ринку і в цілому позитивною атмосферою.

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024