Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Візит на завод продовольчих товарів

Студенти навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму відвідали Старобільський завод продовольчих товарів.

Важливою складовою навчального процесу в університеті є закріплення набутих теоретичних знань та формування практичних навичок у студентської молоді. Саме з цією метою за ініціативи доктора сільськогосподарських наук С.В. Маслійова, студенти І-ІІ курсів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства» відвідали Старобільський завод продовольчих товарів та ознайомилися з можливостями виробництва.

Комерційний директор заводу С.І. Нємцева радо зустріла молодь та розповіла про основні напрями діяльності підприємства. Підсумовуючи розповідь, вона  продемонструвала презентаційний ролик Старобільського заводу продовольчих товарів. На думку Світлани Іванівни, головною перевагою виробництва є відсутність хімічних добавок. Це є запорукою успіху та якості товарів.

Після знайомства з директором, студенти ознайомилися з підприємством, зокрема відвідали цех з виробництва олії, безалкогольних напоїв, млин та лабораторію, в якій перевіряється якість продукції. Працівники заводу розповідали про особливості технологічних процесів на підприємстві, наявне обладнання та шляхи реалізації товару.

По завершенню екскурсії студенти подякували колективу Старобільського заводу продовольчих товарів та виразили надію на подальшу співпрацю.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024