Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Виставка електроніки

Завідувач кафедри технологій виробництва і професійної освіти відвідав виставку електроніки.

CEE 2017 – це найбільша виставка електроніки, електротехніки, іграшок та електротранспорту в Україні, що проходить щорічно з 2006 року. У 2017 році вона проходила з 7 по 8 жовтня на майданчиках виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

У виставці взяли участь понад 150 компаній. Вони продемонстрували інноваційні та традиційні продукти і рішення: смартфони, планшети, смарт-годинник, 3D-ручки, 3D-принтери, гіроскутери, електровелобайкі, роботи, дрони, ультрабуки, фотоапарати і багато іншого.

Виставку відвідав завідувач кафедри технологій виробництва і професійної освіти інституту торгівлі, обслуговуючих технологій і туризму Бурдун Віктор Васильович. Він ознайомився з новинками електроніки та електротехніки, технологіями 3D-друку, лазерного випалювання, освітніми послугами центрів, навчальних робототехніці. Бурдун В.В. зазначив, що відвідування викладачами подібних профільних заходів дає можливість об’єктивно бачити які цілі і завдання ставлять перед собою світові виробники електроніки і робототехніки. Це дозволяє викладачеві більш ефективно вибудовувати свою роботу зі студентами, які повинні отримувати актуальні знання і бути в курсі останніх новинок в сфері розвитку техніки і технологій.

УН ИТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024