Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Online-радіо продовжує розвиватися

Online-радіо «Університетська хвиля» продовжує розвиватися та поповнилося новим сучасним обладнанням.

Нещодавно створена online-радіостанція «Університетська хвиля» стає все більш популярною не лише серед викладачів та співробітників університету, а й студентської молоді. Так, до команди приєдналися студенти спеціальності «Журналістика», для яких ця робота є можливістю здобути практичні навички, необхідні для майбутнього працевлаштування. Завдяки зусиллям хлопців в ефір радіо вийшли нові програми, серед яких спортивні новини, ведучий якої розповідає не тільки про досягнення спортсменів нашого університету, але й акцентує увагу на перебігу подій в Україні. 

Свідченням розвитку «Університетської хвилі» є й поповнення обладнання. Мережа магазинів Moyo.ua, дізнавшись про роботу радіостанції, подарувала сучасний диктофон, який дозволяє записувати звук у відмінній якості та створювати програми високого ґатунку. Команда співробітників online-радіостанції дякує Moyo.ua за подарунок та висловлює надію на подальшу співпрацю.

Наразі напружена робота на радіостанції триває. Кожного дня в ефірі звучать не тільки цікаві та ексклюзивні програми, але й інтерв’ю з відомими особистостями, які стануть цікавими студентам, учням, та всім жителям нашого регіону. Сьогодні продовжується підготовка привітання військових до Дня захисника України.

Приєднуйтеся до «Університетської хвилі»  та слухайте тільки найцікавіші програми!

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024