Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь в якості тренера

Магістрант ЛНУ взяв участь у чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу в якості тренера.

Студент-магістрант першого курсу спеціальності «Середня освіта. Фізична культура» навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту майстер спорту України з пауерліфтингу Пліс Олександр вдало дебютував на чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу в якості тренера.

Чемпіонат проходив у м. Луцьк (Волинська область) і зібрав майже 400 учасників з усіх областей України. Підопічна Олександра і одночасно його дружина – Катерина Пліс-Дрюмова виступала у ваговій категорії до 63кг і вперше виконала норматив «Майстра спорту України». Крім цього, спортсменка двічі оновила рекорд України у присіданні зі штангою. Тепер він дорівнює 155 кг. Сума триборства – 365 кг (155 + 60 + 150) дозволила Катерині стати «срібним» призером чемпіонату.

Це був перший старт спортсменки після народження дитини. Вітаємо Катерину і її тренера з успіхом!

Катерина Дрюмова є випускницею магістратури НН ІФВіС 2014 року спеціальності «Фізичне виховання», майстром спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, чемпіоном Європи серед юніорів, призером юніорських і молодіжних першостей. Тепер спробувала свої сили і в пауерліфтингу.

МСУ Олександр Пліс є студентом-магістрантом першого курсу НН ІФВіС спеціальності «Середня освіта. Фізична культура», володарем Кубка України з пауерліфтингу 2015 року, чемпіоном України 2016 року. Успіхів досяг, тренуючись під керівництвом тренерів-викладачів ІФВіС заслуженого тренера України з пауерліфтингу Галія Сергія Миколайовича та заслуженого майстра спорту України Семененка Дмитра.

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024