Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання комісії з соціально-гуманітарної роботи

Сьогодні відбулося засідання комісії з соціально-гуманітарної роботи університету.

На заході були присутні заступники директорів та деканів із соціально-гуманітарної роботи структурних підрозділів університету, представники студентської соціальної служби Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

На початку засідання до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічев. Він наголосив на важливій ролі соціально-гуманітарної роботи та виокремив напрями подальшої діяльності.

Про особливості адаптації першокурсників розповіла І.С. Котєнєва. Вона акцентувала увагу на необхідності індивідуальної роботи зі студентами та законі України «Про освіту», який нормативно регулює  виховний процес.

Досвід роботи Лисичанського педагогічного коледжу по змістовному наповненню та методичному супроводу виховного процесу презентувала заступник директора О.П. Літовка. Вона розповіла про інноваційні підходи до становлення активного громадянина-патріота в умовах сьогодення та представила сучасні форми та методи формування громадянської позиції студентів.

Члени комісії вивчили досвід практичної роботи викладачів Лисичанського педагогічного коледжу, також присутнім було запропоновано комплекс заходів для використання у подальшій практичній діяльності.

Наприкінці заходу освітяни підвели підсумки анкетування студентів університету, визначили проблеми й перспективи, та затвердили плани соціально-гуманітарної  роботи структурних підрозділів університету на 2017-2018 н.р.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024