Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«День здоров’я»

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук відбулось популярне серед студентів свято – «День здоров’я».

«День здоров’я» ‒ це традиційний захід, його основною є залучення студентів першого курсу до соціально-культурного життя Інституту, що, у свою чергу, дає їм можливість увійти до дружної родини «істфаківців». Ніщо так не зближує колектив, як невимушене спілкування на природі, біля вогнища в останні теплі осінні дні. В рамках заходу були організовані спортивні змагання та різноманітні конкурси.

Так, невід’ємною складовою свята став «конкурс туристичного столу», у межах якого студентські команди презентували себе та свої кулінарні шедеври, серед яких, смажене м’ясо, фарширована риба, шурпа та полова каша. Викладачі, визначаючи переможців, куштували блюда конкурсантів та розповідали кумедні історії з життя інституту.

У спортивних конкурсах, цього року, змагались команда першого та старших курсів. Була велика кількість естафет спрямованих на згуртування колективу. Команда першого курсу зіштовхнулась з ситуацією, коли треба в короткий час об’єднатись та продемонструвала справжню волю до перемоги. В свою чергу, старшокурсники показали вміння, спільно досягати поставленої мети. Родзинкою спортивної частини стало перетягування каната. Снаряд тягнули і хлопці, і дівчата, і викладачі. Однак, безумовним переможцем стали другокурсники.

Традиційним завершенням свята стало виконання, однією «істфаківською» сім’єю гімну інституту. Додому студенти повертались у гарному настрої та справжніми друзями, а наступного дня неодноразово запитували директорат, як часто проводитимуться такі яскраві заходи.

За інформацією НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024