Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Осіння пора – очей зачарування»

Сьогодні у Навчально-науковому інституті педагогіки і психології відбулася традиційна виставка «Осіння пора – очей зачарування».

Із давніх-давен у народі відзначають прихід золотої осені та свято врожаю. Все, чим багата українська земля, красувалося на виставкових столах. Переходячи від одного столу до іншого, відвідувачі могли потрапити у чарівний осінній ліс, на українське подвір’я та квіткове весілля тощо. Баклажани, огірки, капуста, гарбузи та інші дарунки осені ожили на виставці. Композиції студентів  інституту педагогіки і психології довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні овочі перетворити на справжні шедеври.

Нікого не залишили байдужими  різнокольорові екібани, чудові букети з елементами художнього оформлення, складні композиції, прикрашені калиною, пожовклим листям, осінніми квітами, хмелем, диким червоним виноградом. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом. Найкращі враження справили такі роботи: «Ходить гарбуз по городу…», «Дерево бажання», «Українська родина», «Квітуча Україна», «Барви осені» «На ярмарок»та ін.

Переможцями стали:

I місце – 1 курс,спеціальність «Початкова освіта. Українська мова і література»,куратор – Цалапова О.М.;

ІІ місце – ІІ курс, спеціальність «Дошкільна освіта. Логопедія», куратор – Дудник О.М.;

ІІІ місце – І курс спеціальність «Початкова освіта», куратор – Пушко В.Ф.

Крім того,були відзначені креативні роботи подарунками: ІІ курси – спеціальностей « Психологія», «Корекційна освіта. Логопедія» та ін.

Вітаємо переможців!

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024