Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання ректорату

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулося планове засідання ректорату.

На порядку денному розглядали два основних питання:

  • про виконання рішень ректорату та перспективи розвитку навчально-наукового інституту економіки та бізнесу;
  • затвердження плану роботи ректорату на 2017-2018 н.р.

З доповіддю про виконання рішень ректорату та перспективи розвитку навчально-наукового інституту економіки та бізнесу виступив В.П. Хмель. Заслухавши та обговоривши доповідь директора інституту, ректорат відзначив, що директорат структурного підрозділу вжив заходів щодо покращення навчально-виховного процесу та збільшення контингенту студентів.

Викладачами та співробітниками інституту було проведено активну профорієнтаційну роботу. Для досягнення ефективного результату інформаційні матеріали було розміщено в соціальних мережах та на сайті університету. З метою залучення до навчання абітурієнтів з непідконтрольних органам державної влади України територій інститут активної співпрацює з освітнім центром „Донбас – Україна”.

На засіданнях кафедр було заслухано звіти викладачів про розробку курсів для сайту дистанційного навчання, а також тьюторів про роботу зі студентами.

Розроблено графіки навчального процесу для студентів денної та заочної форм навчання. Протягом 2016 – 2017 н. р. у розкладі навчальних занять було передбачено використання активних методів взаємодії викладачів і студентів, зокрема online-лекцій.

На сайті університету систематично оновлюється інформація про кадровий склад кафедр, навчально-методичне забезпечення, наукову та громадську діяльність викладачів і студентів інституту.

Разом з тим ректорат відзначив невирішені проблеми в роботі навчально-наукового інституту економіки та бізнесу, серед яких недостатній контроль з боку директорату підсумкової атестації випускників.

З доповіддю про затвердження плану роботи ректорату на 2017-2018 н.р. виступив С.В. Савченко. Заслухавши й обговоривши доповідь ректора університету, було затверджено план роботи ректорату на 2017-2018 н.р.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024