Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Тривають іспити до аспірантури

У ЛНУ імені Тараса Шевченка тривають вступні іспити до аспірантури.

Аспірантура – це форма підготовки науково-педагогічних і наукових кадрів для вищих навчальних закладів  і науково-дослідницьких установ. У нашому університеті докторантура та аспірантура функціонують з 1965 року, і за цей час було підготовлено велику кількість учених, які стали видатними науковцями та здобули авторитет не тільки на теренах України, а й на міжнародному рівні.

Молоді науковці 6 вересня склали іспит з філософії. Голова комісії доктор соціологічних наук, професор Кононов Ілля Федорович привітав усіх присутніх, розповів про особливості тестових завдань та побажав успіху під час тестування. Протягом двох годин майбутні здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії повинні були знайти відповіді на 100 тестових завдань.   

Знання з філософії знадобляться майбутнім здобувачам і під час навчання в аспірантурі при вивченні предмету «Сучасна наукова революція і методологія наукового пізнання». Науковці розглядатимуть основні проблеми та методологічні напрями сучасного наукового дискурсу.

Бажаємо науковцям успіхів при складанні іспиту та досягнень у науковій діяльності.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024