Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ФІМ розпочинає свою роботу

Третій рік поспіль факультет іноземних мов розпочинає свою роботу, 1 вересня, у місті Полтава, на базі Полтавського університету економіки та торгівлі.

З кожним роком кількість студентів на нашому факультеті  стає все більше і цього року в аудиторії, де проводилися урочисті збори ніде було яблуку впасти. За доброю традицією захід відкрив декан факультету іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент, Карпенко Іван Михайлович. Він висловив свої щирі побажання успіхів для студентів-першокурсників. Адже саме для них цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Для старшокурсників, що продовжують своє навчання в нашій альма матер, він звернувся із побажаннями зберігати наснагу та захоплення обраною спеціальністю та продовжувати нести горде звання «студента факультету іноземних мов Луганського національного університету імені Тараса Шевченка».

Після Івана Михайловича зі своїми привітаннями та побажаннями виступили завідувачі кафедр факультету: Федічева Наталія Володимирівна, завідувач кафедри східних мов, Шехавцова Світлана Олександрівна, завідувач кафедри романо-германської філології, Перова Світлана В’ячеславівна,  завідувач кафедри теорії та практики перекладу. 

Студентів познайомили із кураторами академічних груп, які провели вступний інструктаж із техніки безпеки та відвідали концерт з нагоди 1 вересня, якій був проведений силами інституту культури та мистецтв та факультету іноземних мов.

Отже, побажаємо нашим студентам плідної праці та творчих успіхів у навчанні, а нашим викладачам – терпіння та натхнення у цьому навчальному році!

 За матеріалом факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024