Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Масовий відтік студентів з «вишів республіки»

Студенти втомились від обіцянок самопроголошених ректоратів, що спровокувало масовий відтік молоді з «вишів республіки».

Майбутнім фахівцям уже давно обіцяють налагодити повноцінний навчальний процес, відновити зруйновану матеріально-технічну базу, виплатити стипендії, а головне – видати подвійні дипломи. На початок другого семестру стало очевидно, жодних подвійних дипломів не буде. Адже дипломи, видані в ЛНР, не будуть визнані ані в Україні, ані в Росії, а у самій  «народній республіці» спеціалісти з вищою освітою просто не потрібні.

У зв’язку із ситуацією, що склалася, ректорат Луганського національного університету імені Тараса Шевченка надає можливість усім студентам із Луганська повернутись на навчання в університет. Слід підкреслити, що поновитись у рідній альма-матер набагато простіше, оскільки це не пов’язано із зайвими формальностями, таким як оформлення академічних та архівних довідок. Окрім того, ЛНУ гарантує повноцінний навчальний процес, організований висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом, розміщення у щойно відремонтованому гуртожитку, своєчасну виплату стипендії бюджетникам та диплом державного зразка по закінченню університету. За додатковою інформацією звертайтесь до своїх директоратів (деканатів), телефони яких можна знайти на офіційному сайті вишу (https://luguniv.edu.ua/?page_id=98).

news_feb23_15_1

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024