Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Тижні міжнародних вчителів»

Викладач Навчально-наукового інституту економіки і бізнесу отримала запрошення до участі у програмі «Тижні міжнародних вчителів».

Двотижнева програма «Тижні міжнародних вчителів», яка відбудеться цього року за підтримки Європейської організації з ядерних досліджень, розрахована на викладачів природничих дисциплін старшої школи, які бажають оновити знання фізики елементарних частинок та технологій, пов’язаних з ними.

Обов’язковою вимогою для всіх учасників міжнародної програми є високе практичне знання англійської мови, оскільки на заході будуть присутні вчителі різних національностей. Програмою передбачаються лекції, практичні заняття, дискусії, обговорення, майстер-класи.

Запрошення до участі в програмі «Тижні міжнародних вчителів» отримала викладач навчально-наукового інституту економіки і бізнесу кандидат педагогічних наук Л.І. Бондаренко. Ліна Ігорівна також викладає в Луганській обласній малій академії наук учнівської молоді в секції «Астрономія й астрофізика», що надало можливість подати заявку для участі та єдиною в Україні отримати запрошення.

Участь у подібних наукових заходах є символом міжнародного визнання освітньої діяльності Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та надає можливість обмінятися досвідом роботи з європейськими освітянами.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024