Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Одне місто – одна книга»

Луганський національний університет активно долучився до акції «Одне місто – одна книга», організація якої здійснилася за підтримки Посольства США в Україні.

Протягом трьох тижнів на базі Інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» було проведено низку заходів, присвячених творчості видатного американського письменника Едгара Аллана По. Перегляд фрагментів з фільму, читання найбільш популярних творів митця та обговорення  неоднозначних  моментів в роботах Е. По відбувались  поряд з цікавими конкурсами та вікторинами, переможці яких одержали подарунки! При цьому покращили свої знання з англійської та отримали море позитивних емоцій. Провели час з користю та задоволенням!

Приємно зазначити, що творчість Е. По та вивчення англійської мови цікавлять різнобічну аудиторію. Участь у заходах  взяли школярі, студенти, співробітники і викладачі університету, представники громади, працівники ЛОУНБ ім. М. Горького.

Маємо надію на продовження даної традиції щодо втілення подібних акцій, тому слідкуйте за новинами, долучайтеся до діяльності нашого центру та вивчайте англійську з задоволенням!

За інформацією Інформаційно-ресурсного
центру «Вікно в Америку»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024