Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Розширюючи обрії»

Студентка магістеріуму навчально-наукового інституту економіки та бізнесу взяла участь у ХХІІ Міжнародному форумі студентів і молодих учених «Розширюючи обрії».

20-21 квітня в Національному гірничому університеті пройшов ХХІІ Міжнародний форум студентів і молодих учених «Розширюючи обрії».

Ця науково-культурна подія Дніпра традиційно проходить навесні у Національному гірничому університеті, де збираються студенти різних країн, міст і ВНЗ.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка представляла студентка магістеріуму Бакланова Наталія з Інституту економіки та бізнесу, спеціальності Маркетинг з докладом на тему: «Innovative methods of promoting English schools».

В перший день Форуму після відкриття пленарного засіданням, почали працювати вісім секцій з різних напрямків. Студентка ЛНУ Бакланова Н. виступила з доповіддю в секції Інноваційний менеджмент (Management). Презентація Наталії була настільки цікавою що привернула увагу всіх учасників і отримала найбільшу кількість питання з якими справилася на відмінно. Викладення матеріалу та чудова англійська вимова зробили виступ незабутнім, за що отримала нагороду. На другий день студентського форуму учасникам було запропоновано взяти активну участь в дискусійних заходах, в яких Наталія відзначилася креативністю рішення проблеми і отримала грамоту.

Не залишилася без уваги і мовний керівник Лілія Олексіївна Окунькова, яку нагородили за активну участь та високоякісну підготовку студентів до XХІІ Міжнародного форуму студентів і молодих учених « Розширюючи обрії».

За інформацією кафедри
романо-германських мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024