Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Другий тур олімпіади

У Києві пройшов Другий тур студентської олімпіади за спеціальністю «Фізичне виховання».

У Національному університеті фізичного виховання і спорту України (м. Київ) відбувся 2 тур Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Фізичне виховання», до якого було запрошено 71 студент з різних ВНЗ.

Студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту  Порохня Сніжана, Пелипась Дмитро та Горєлова Валерія взяли активну участь у чотирьох конкурсних завданнях: творчому конкурсі «Реклама спеціальності фізичного виховання» з метою популяризації вчителя фізичної культури та залучення абітурієнтів до профільних ВНЗ, практичному завданні «Фізіологічна крива, як показник ефективності уроку фізичної культури», тестуванні теоретичних знань з теорії і методики фізичного виховання та медико-біологічних основ фізичного виховання, теоретичного завдання у формі круглого столу «Національна ігрова культура як засіб формування самоідентифікації і патріотизму школярів» та отримали сертифікати учасників.

Серед нагороджених був студент 2 курсу (зі скороченим терміном навчання, термін навчання 2 роки) спеціальності «Фізичне виховання» Пелипась Дмитро  (науковий керівник доцент Отравенко О.В.) та отримав грамоту у номінації за оригінальність сюжету профорієнтаційного відеороліку.

Дякуємо оргкомітету олімпіади. Студенти отримали яскраві враження від завдань, спілкування з друзями, екскурсій по НУФВС та м. Києву.

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту бажає нових перемог у професійному зростанні та поповненні рядів талановитих студентів!

За інформацією ННІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024