Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Святковий концерт

В університеті відбувся святковий концерт «Навесні ми співаємо про кохання».

Весняний настрій наповнює серця студентської молоді та викладачів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.  У ці приємні дні хочеться мріяти, творити, а головне – кохати. Натхненні святковим настроєм, студенти та викладачі університету, за підтримки центру культури та дозвілля, організували концерт «Навесні ми співаємо про кохання».

Розпочався захід з хореографічного номеру у виконанні колективу «Натхнення». Особливістю концертної програми стали дуети викладачів та студентів, кожен з яких продемонстрував неймовірне поєднання таланту та творчого ентузіазму.

Тривалою та напруженою була підготовка до концерту. Кожен дует старанно готувався до виступу, добираючи ідеї для номеру та пісенні композиції. За словами учасників, така наполеглива робота об’єднала викладачів та студентів.

Під час концерту панувала атмосфера свята та романтизму. Учасники об’єдналися навколо спільної мети, здобули справжнє задоволення від виступу, а апогеєм святкового заходу стало виконання пісні, яка відображає усі перипетії сценічного життя.

Кожен дует здобув перемогу у певній номінації, а також учасники були нагороджені подарунками, які були надані первинною профспілковою організацією університету.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024