Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відкриття інтернет-конференції

У Полтавському університеті економіки і торгівлі 20 березня відбулося онлайн відкриття IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів».

В роботі конференції прийняла активну участь Л.І. Сєногонова – к.т.н., доцент кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Особливу увагу було зосереджено на:

  • вирішенні низки завдань з покращення якості та безпечності життя в цілому завдяки використанню сучасних досягнень науки і практики;
  • розвитку теорії та практики експертизи;
  • зміцненні зв’язків між наукою й практикою, шляхом консолідації зусиль науковців різних регіонів нашої держави та інших країн, зокрема й під час обміну передовим досвідом і думками між молодими і досвідченими вченими;
  • залученні представників органів влади на державному та муніципальному рівнях до обговорення проблем якості та безпечності товарів, актуальних регіональних проблем споживчого ринку з метою організації заходів щодо захисту прав споживачів.

Приділено увагу:

  • обговоренню актуальних напрямків розвитку товарознавства;
  • обмін науково-технічною інформацією в галузях ідентифікації, оцінки якості, експертизи та безпечності товарів;
  • інноваційній діяльність в науковому та практичному товарознавстві, як основи експертизи товарів;
  • встановленню ділових зв’язків і розробки спільних проектів з науковцями ВНЗ та експертами-практиками різних країн.

Студенти кафедри  товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів нашого університету також прийняли активну участь в роботі конференції: Олена Мельник, 5 курс, спеціальність «Товарознавство та експертиза в митній справі» виступила з доповіддю «ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ МАЙОНЕЗУ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ» та Віталій Степанов, 5 курс, спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність» з доповіддю «ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ ГЛАЗУРОВАНИХ СИРКІВ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ».

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024