Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Марафон професій

У Регіональному центрі професійної освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся марафон професій.

Важливим напрямом діяльності навчального закладу є інформування майбутніх вступників про особливості та переваги навчання. З цією метою співробітники і викладачі Регіонального центру професійної освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка провели цікавий та пізнавальний захід – «Марафон професій», на який були запрошені учні загальноосвітніх шкіл Старобільського району. 

Почесними гостями заходу стали представник головного управління держпродспоживслужби в Луганській області В.М. Ткаченко, директор з персоналу Луганського енергетичного об’єднання Т.П. Севастьянова, заступник головного бухгалтера фермерського господарства «Мрія» І.В. Губеня, начальник відділу активної підтримки безробітних Старобільського центру зайнятості В.А. Іванов.

У стінах центру відбулася виставка технічної творчості, на якій були представлені роботи студентів, що відображають специфіку кожної професії. Особливо присутніх вразили творчі номери у виконанні студентів Регіонального центру професійної освіти.

Студенти презентували власні професії, зокрема: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Офісний службовець», «Оператор комп’ютерного набору», «Тракторист-машиніст с/г виробництва», «Слюсар з ремонту автомобілів», «Машиніст крана автомобільного».

Кожен присутній детально дізнався про особливості навчання в Регіональному центрі професійної освіти та мав можливість обрати професію, яка стане гарантією успіху у подальшому житті.

Олег Черниш, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024