Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України

Спортсмени Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту гідно представили свій виш на Чемпіонаті України з пауерліфтингу.

В м. Коломия, Івано-Франківської області, з 25 лютого по 1 березня пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу серед дорослих. Викладач кафедри спортивних дисциплін МСУ Дубовой Володимир посів третє місце у ваговій категорії до 83 кг. У сумі трьох вправ  він набрав  742,5 кг. Також у його здобутку третє місце у присіданні – 312,5 кг. Магістрант спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» МСУМК Бараннік Микола з сумою триборства 800 кг став чемпіоном України у категорії до 74 кг (присідання – 302,5 кг (1 місце), жим – 220 кг (1), тяга – 277,5 кг (4)). Такий результат дозволив йому посісти третє місце в абсолютному заліку серед усіх спортсменів чемпіонату.

Було також підведено підсумки 2016 спортивного року. За результатами виступів на міжнародних змаганнях троє наших спортсменів увійшли до десятки кращих пауерліфтерів України. Це: старший викладач кафедри спортивних дисциплін заслужений майстер спорту України Семененко Дмитро, магістранти спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» ЗМСУ Бичков Олексій і МСУМК Бараннік Микола.

Доцента кафедри «Олімпійський та професійний спорт» Саєнка Володимира Григоровича було відзначено, як одного з кращих тренерів року.

За інформацією ННІФВС

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024