Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

І тур студентської олімпіади

Днями на кафедрі дошкільної та початкової освіти ЛНУ відбувся І тур студентської олімпіади зі спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Традиційно, її учасників привітали завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти Черв’якова Наталія Іванівна та заступник декана з навчальної роботи Цалапова Оксана Миколаївна.

Найкращі студенти кафедри змагалися між собою, намагаючись набрати максимальну кількість балів на тестуванні для того, щоб потрапити у другий тур. Учасники продемонстрували ґрунтовні знання в галузі дошкільної та початкової освіти.

«Для перемоги важливий був кожен бал, адже кожен студент засвідчив високий рівень професіоналізму», − зазначили члени журі, а саме: Черв’якова Н. І., Варяниця Л. О., Гречишкіна І. А., Зажарська Г. П.

Так, до участі у другому турі було рекомендовано таких студентів: Лиманська Юлія, Попковська Анастасія, Драгунова Ліза, Борисенко Карина, Масловська Ірина, Шкарупа Ліза, Каргальська Ольга (спеціальність «Дошкільна освіта»); Кагала Яна, Бондарєва Марина, Нікишина Ольга, Кузьменко Анастасія, Ноженко Анна, Шкуріна Наталія, Бєловолова Дар’я.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих звершень!

За інформацією
кафедри дошкільної та початкової освіти

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024