Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

1 етап Олімпіади

28 лютого в ННІФВС ЛНУ імені Тараса Шевченка пройшов 1 етап Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Фізичне виховання».

Гасло олімпіади: «Навчати – означає подвійно вчитися» Ж.Жубер.

Студенти 2-4 курсів та магістратури продемонстрували свої знання в тестуванні з теорії і методики фізичного виховання та медико-біологічних основ фізичного виховання. Активну участь взяли у творчому конкурсі  –презентації «Реклама спеціальності фізичного виховання для популяризації професії вчителя фізичної культури та залучення абітурієнтів до профільних ВНЗ» (домашнє завдання). Завершив 1 етап олімпіади круглий стіл за темою «Національна ігрова культура як засіб формування самоідентифікації і патріотизму школярів», де студенти проявили творчий підхід та оригінальність у викладенні власної точки зору на існуючі проблеми та надали практичні рекомендації щодо поставлених завдань у формі виступу.

У результаті творчого сперечання місця розподілилися таким чином:

1 місце посіла магістрантка Порохня Сніжана (науковий керівник доцент Отравенко О.В.),  2 місце – студент 2 курсу (зі скороченим терміном навчання, термін навчання  – 2 роки) Пелипась Дмитро  (науковий керівник доцент Отравенко О.В.), 3 місце – поділили студентка 1 курсу (зі скороченим терміном навчання, термін навчання  – 2 роки) Горєлова Валерія (науковий керівник доцент Отравенко О.В.) та студентка 2 курсу Зінова Олена  (науковий керівник завідувач кафедри ТМФВ, доцент Соколенко О.І.).

Члени комісії бажають переможцям  творчих успіхів у наступному турі у м. Києві!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024