Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День абітурієнта

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся День абітурієнта.

Зустрічі з абітурієнтами є традиційними для університету та відкривають широкі можливості для ознайомлення випускників з умовами й особливостями навчання, освітньою сферою і додатковими перевагами.

25 лютого в ЛНУ імені Тараса Шевченка майбутні випускники мали можливість детально ознайомитися з організацією навчального процесу та перспективами навчання. Присутні зустрілися з деканами та директорами структурних підрозділів, дізналися про спеціальності та освітні можливості університету, отримали інформацію щодо проведення вступної кампанії у 2017 році. Молодь задавала  питання, які є для неї актуальними, акцентувала увагу на проблемах та перспективах навчання.

Присутні отримали ґрунтовні відповіді від представників структурних підрозділів. Директори та декани надали рекомендації щодо підготовки до ЗНО та зазначили, що якість освіти в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка є передумовою успішного кар’єрного зростання та здобутків у майбутньому.

Подібні заходи є необхідною умовою успішної вступної кампанії. Зустріч з майбутніми випускниками дозволяє більш поглиблено вивчити освітні потреби абітурієнтів та підтвердити, що Луганський національний університет імені Тараса Шевченка залишається еталоном якості української освіти.

Олег Черниш, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024