Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Успішне завершення проекту

Викладачі університету отримали сертифікат про успішне завершення проекту у рамках «Програми розвитку лідерського потенціалу».

Програма розвитку лідерського потенціалу університетів України відбувається за підтримки Британської Ради в Україні, Інституту вищої освіти НАПН України та Фундації лідерства у вищій освіті. Протягом року викладачі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка розробляли проект «Побудова європейського університету – лідера регіонального розвитку та освіти на Сході України, активного учасника процесу сприяння зупиненню конфлікту», який передбачає розвиток регіону, протидію інформаційній війні, комплексні наукові дослідження та пошук шляхів постконфліктного розвитку.

У рамках реалізації проекту викладачі взяли участь у сесіях  Leadership Foundation, Future leaders та конференції «Сучасний університет в умовах змін», яка проходила в Кембриджському університеті. Це дозволило усвідомити шляхи трансформування об’єктивних складнощів переміщеного університету в переваги та використовувати резерви лідерського потенціалу й командної роботи для подолання найгостріших викликів та посилення впливу на розвиток регіону.

8 лютого в м. Києві відбувся фінальний звіт щодо реалізації проекту. На урочистому заході викладачі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка отримали сертифікат про успішне завершення проекту та увійшли до складу Асоціації випускників проекту.

Участь у Програмі розвитку лідерського потенціалу університетів України відкриває широкі можливості для формування нової культури командної роботи та підходів до управління в навчальному закладі, а також готовності команди університету до змін.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024