Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітання з ювілеєм!

Викладачі, співробітники та студенти ЛНУ імені Тараса щиро вітають народного депутата України Віталія Семеновича Курила з ювілеєм.

Ювілей – це звіт перед людьми й Богом за зроблені добрі справи, праведні вчинки та досягнуті успіхи. Віталій Семенович є всесвітньо визнаним науковцем, видатним педагогом, під керівництвом якого ЛНУ імені Тараса Шевченка пройшов шлях від регіонального навчального закладу до національного університету, визнаного лідера освіти. Науковець зробив великий вклад у розвиток вітчизняної освіти і науки, власним прикладом та постійною підтримкою надихаючи на постійну потребу в особистісному розвитку та самореалізації.

news_des_2016_02_6_1

Віталій Семенович Курило є автором багатьох важливих для розвитку вищої освіти України законопроектів. У сучасних реаліях народний депутат України опікується проблемами регіональної політики та місцевого самоврядування, приділяючи значну увагу соціально-економічному, інфраструктурному, культурному розвиткові Луганщини. Протягом усього невтомного життя Віталій Семенович несе свій духовний прапор високих знань і непохитних шукань, прапор добра, честі й справедливості, великих наукових борінь і перемог.

Студенти та викладачі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка бажають академіку Національної академії педагогічних наук Віталію Семеновичу Курилу успішної, конструктивної роботи та досягнень на освітянській ниві. Нехай невичерпними будуть джерела мудрості та терпіння, що відкривають можливості для утвердження українського коріння, а ті зерна гідного виховання нової генерації, які Ви посіяли в душі своїх учнів, з вдячністю проростають у серцях небайдужих українців!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024