Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Привітання від ректора ЛНУ

Привітання з новорічними святами від ректора ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Шановні студенти, співробітники, викладачі одного з найстаріших вищих навчальних закладів східноукраїнського регіону! Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком та Різдвом!

news_okt_2016_24

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка є культурно-освітнім осередком, який забезпечує європейську освіту, що є гарантією подальшого успіху та кар’єрного зростання. Світові й вітчизняні традиції, сучасні принципи й новітні тенденції розвитку сфери освітніх послуг, що активно впроваджує в свою діяльність наш університет є символом нашої єдності, наполегливої роботи та цілеспрямованості.

Викладачі та студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка посідають почесні призові місця на олімпіадах, демонструють високий рівень підготовки на міжнародних, всеукраїнських та регіональних конференціях. Ваша наполегливість та відданість рідній Альма-матер є символом згуртованості, непохитної віри в перемогу та європейське майбутнє.

Зимові свята є важливою складовою єднання поколінь, вшануванням багатовікових традицій державотворення, що набувають відтінків дивовижності та загадковості, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти.

Бажаю вам, щоб Новий рік та Різдво Христове були радісними та багатими на успіхи. Щедрою на здобутки нехай буде життєва дорога, а в родині завжди панують злагода, любов і достаток. Здоров’я, натхнення та Божого благословення вам і вашим рідним!

Ректор Луганського національного університету
імені Тараса Шевченка
С. В. Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024