Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відкриття навчальної перукарні

У Коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулося урочисте відкриття навчальної перукарні.

Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка є структурним підрозділом, навчання в якому формує компетентних фахівців для багатьох сфер суспільного життя. Викладачі коледжу докладають зусиль для покращення ефективності освітньої діяльності, підвищення власного професійного рівня, що створює передумови для більш ефективної взаємодії навчального та наукового процесів.

У зв’язку з розширенням контингенту студентів спеціальності «Дизайн зачіски та макіяжу» виникла необхідність у покращенні матеріально-технічної бази, що дозволить підвищити ефективність навчання. За підтримки адміністрації ЛНУ імені Тараса Шевченка було придбано обладнання, необхідне для відкриття навчальної перукарні та практичної діяльності студентів коледжу.

Професійне обладнання значно покращує умови навчання, мотивує студентів до професійного самовдосконалення, дозволяє створювати сучасні зачіски, робити професійний макіяж та манікюр.

28 грудня відбулося урочисте відкриття навчальної перукарні. Студентів спеціальності  «Дизайн зачіски та макіяжу» привітав ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка С.В. Савченко, який побажав молоді самовдосконалення та зазначив, що докладатиме зусиль для розвитку майстерності студентів. Проректор з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічев наголосив, що перукарське мистецтво є затребуваним на ринку праці, тому навчання в коледжі відкриває широкі можливості для працевлаштування. Студенти висловили подяку адміністрації університету за підтримку та надану допомогу.

Під час презентації перукарні, директор Коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка Н.В. Мотунова продемонструвала професійне обладнання, розповіла про можливості організації практичної роботи та перспективи подальшої діяльності.

Відкриття навчальної перукарні є свідченням розвитку Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, підвищення якості освіти та вселяє впевненість у європейське майбутнє нашої держави, яке можливе тільки завдяки компетентним та висококваліфікованим фахівцям.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024