Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Святкування Нового Року

На кафедрі романо-германської філології відбулося святкування Нового Року та Різдва Христового.

Філологи не тільки багато і наполегливо вчаться, а й весело і дружно проводять свята! На цей раз було вирішено презентувати номери на тему «Новий рік у різних країнах світу». Не зважаючи на тривалість сесії, студенти із завзяттям підготували неймовірно талановиті вистави, пісні, сценки, танці та вірші, щоб підкреслити культурні особливості проведення Нового Року у різних країнах світу (Англія, Америка, Іспанія, Германія, Франція, Україна, Туркменістан). Захід, що не був загнаний у рамки сценарію і номери-імпровізації вийшли настільки смішними і вільними, що незабаром усі розслабилися і відчували себе як вдома. Невимушено і по-сімейному – саме так можна охарактеризувати наш Новий Рік.

Несподівано завітали гості, які від імені адміністрації університету привітали філологів із наступними святами, а М.А. Семенов запропонував багато цікавих ідей у тому числі і щодо відродження старих традицій студентського самоврядування на нашому факультеті.

В кінці заходу завідуюча кафедрою романо-германської філології C.О. Шехавцова підбила підсумки року і привітала студентів із новорічними святами, побажавши успіхів у навчанні і веселих зимових канікул.

У студентів-філологів фантазії вистачить ще на багато свят, але щоб так весело і цікаво було всюди, від усієї кафедри романо-германської філології ми бажаємо Вам більше мріяти і менше думати про погане! З Новим Роком!

За інформацією відповідального викладача
кафедри РГФ з виховної роботи,
Вєрємєєвої Маргарити Вячеславівни

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024