Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перегляд фільму

21 грудня у Коледжі ЛНУ відбувся перегляд фільму «Один вдома», що стало новою традицією підготовки до новорічних свят.

Активна молодь, яка здатна об’єктивно мислити та прагне до самореалізації, є запорукою успішного розвитку країни. З метою демократизації студентського життя та виховання соціальної активності, в ЛНУ імені Тараса Шевченка створено потужну систему самоврядування, члени якої є генераторами інноваційних ідей організації студентського дозвілля та підвищення якості освітнього процесу.

Святкування новорічних свят є довгоочікуваною подією як для студентів, так і для викладачів. Теплою, сімейною атмосферою, що панує напередодні Різдва, можна було насолодитися в Коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка під час перегляду фільму «Один вдома».

Захід відбувся за ініціативи студентського самоврядування та за підтримки адміністрації структурного підрозділу. Студенти та викладачі поринули у світ дитинства та казковості, що сформувало новорічний настрій у всіх присутніх.

Приємне спілкування та активний діалог стали можливими завдяки аромату кави, яку приготувала студентська молодь. Після закінчення фільму присутніми було вирішено продовжити традицію й надалі.

За інформацією КЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024