Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День абітурієнта

В університеті пройшов День абітурієнта.

Професійна діяльність – це одна з важливих складових умов людського щастя, усвідомлення своєї корисності для оточуючих. Успішна соціалізація особистості залежить від обраної професії, її відповідності здібностям, інтересам і нахилам, затребуваності на ринку праці та можливості кар’єрного зростання, що зумовлює складність здійснюваного вибору.

З метою підвищення обізнаності майбутніх випускників з умовами та особливостями навчання, освітньою сферою і додатковими перевагами, традиційно в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з абітурієнтами.

Присутні мали можливість детально ознайомитися з переліком спеціальностей, отримати ґрунтовні відповіді від представників структурних підрозділів. Директори та декани розповіли юнакам та батькам про організацію навчального процесу в ВНЗ, надали рекомендації щодо підготовки до ЗНО та зазначили, що якість освіти в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка є передумовою успішного кар’єрного зростання та здобутків у майбутньому.

Зустріч з майбутніми випускниками дозволяє більш поглиблено вивчити освітні потреби абітурієнтів та підтвердити, що наш університет був, є і залишається еталоном якості української освіти.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024