Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із журналістами

У Луганській обласній науковій бібліотеці ім. Горького відбулася презентація Луганської регіональної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ) та Луганського прес-клубу.

Участь у презентації взяли студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі Тетяна Вергун, голова спілки НСЖУ в Луганській області , розповіла студентам про відновлення роботи організації в Сєвєродонецьку, про особливості роботи журналіста, а також запропонувала нашим студентам поміркувати про створення у Старобільську первинної організації. За її словами, створивши таку організацію студенти мали б можливість набути досвід роботи в журналістиці, а в майбутньому, можливо, стати одним з членів НСЖУ.

З презентацією виступив і голова ГО “Луганський прес-клуб” Аріф Багіров, який розповів студентам про діяльність клубу, його мету та завдання, а також про проекти, над якими вони працюють.

Зустріч була цікавою та пізнавальною. Та чи зацікавила наших студентів можливість співпраці з журналістами та створення первинної організації в Старобільську  – покаже час.

Ірина Бахмет, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024