Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Посвята у студенти

У Кремінній відбулася посвята першокурсників у студенти.

Свято, присвячене Міжнародному Дню Студентів «Посвята у студенти першокурсників», відбулося 17 листопада у Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту.

На заході були присутні почесні гості:  проректор з науково- педагогічної роботи ЛНУ імені Тараса Шевченка Меняйленко Олександр Сергійович, начальник Управління молоді і спорту Луганської обласної державної адміністрації Волохов Антон Михайлович, директор Луганського обласного фізкультурно-оздоровчого центру «Олімп» Іщенко Юрій Володимирович, провідний спеціаліст Комітету фізичної культури і спорту МОН України Пархомович Володимир Васильович, директор Луганського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту Гребенюк Артем Володимирович, директор коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв  Сабо Людмила Петрівна, директор Кремінської ЗОШ №4 Новицький Леонід Миколайович.

Привітали студентів зі святом директор Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Полулященко Юрій Михайлович, а також почесні гості: Меняйленко Олександр Сергійович та Волохов Антон Михайлович.

За ініціативою студентів другого курсу з цього року була започаткована нова традиція: передача пам’ятної дошки студентам-першокурсникам, з побажаннями успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку.

Студенти, в свою чергу, віддячили яскравими номерами та талановитими виступами. Це були  запальні танці,  акробатичні номери, співи та театральні постанови.

Кращі студенти були нагороджені грамотами та цінними призами, а всім першокурсникам було вручено іменні «Подарункові сертифікати».

Кульмінацією свята став флеш-моб, в якому взяли участь студенти першого та другого курсів.

За інформацією Навчально-наукового
інституту фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024