Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у конференції

Луганський національний університет узяв участь у міжнародній науково-технічній конференції у Львові.

27—28 жовтня 2016 року у м. Львів Західний науковий центр НАН України організував та провів 5-ту Міжна­родну науково-технічну конференцію «Теорія та практика раціонального проектування, виготов­лення і експлуатації машинобудівних конструкцій».

Мета конференції — обмін науковими ідеями та розгляд нових результатів фундаментальних і прикладних досліджень у галузі механіки, машинобу­ду­вання та транспорту, формування пріоритетних напрямів подальших досліджень з розглянутих проблем в сучасних умовах розвитку економіки України, налагодження ділових контактів з фахівцями країн Західної Європи.

ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» на конференції представляв кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій виробництва та професійної освіти НН ІТОТТ – Колесніков Валерій Олександрович. Він виступив з доповіддю «Дослідження впливу змащувально-охолоджувальної рідини на оброблюваність високоміцних металів». Під час доповіді Колесніков В.О. висвітлив результати роботи колективу науковців за останні два роки. Серед співаторів виступили такі дослідники з машинобудування, як – Олександр  Балицький  та Марія Гаврилюк (Фізико-механічний  інститут ім. Г. В. Карпенка НАН України, м. Львів), Яцек Еліаш (Західнопоморський  технологічний  університет, Щецін, Польща).

Інформацію підготував

заст. директора НН ІТОТТ – М.М. Чумак

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024