Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч з учасником АТО

В ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з учасником АТО.

Політичний, економічний та духовний розквіт України можливий за умови гарантування її державного суверенітету, політичної незалежності, збереження територіальної цілісності та недоторканності кордонів. Гарантом національної безпеки виступають боєздатні Збройні Сили, які є необхідним атрибутом держави і виконують її захисну функцію.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка здійснює освітню діяльність, важливим елементом якої є виховання патріотизму та формування світогляду студента, ставлення до національних святинь, любові до України, почуття відповідальності за її незалежність.

Викладачі коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка з метою виховання у студентів почуття відповідальності за долю й розвиток держави та вдячності тим, хто обороняє її територіальну цілісність організували зустріч із учасником АТО В.В. Малаховим.

Віктор Вікторович є випускником Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. «Освіта, яку я здобув, стала для мене підґрунтям для саморозвитку та подальших звершень. Завдяки цьому я оволодів культурою свого народу на основі врахування зв’язків з національними культурами інших народів і світової культури загалом», – зазначив військовослужбовець

Учасник АТО розповів страшні події війни, пригадав найкривавіші моменти бойового життя. «Для мене найстрашнішим було ховати своїх побратимів, та дивитися в очі родичам загиблих…», – пригадує В. Малахов.

Розповів військовослужбовець і про причини початку військової служби. Боєць акцентував увагу на необхідності вивчення історії, оскільки це є запорукою об’єктивного сприймання дійсності та робить неможливим інформаційне маніпулювання особистістю.

Наприкінці зустрічі студенти та заступник директора з виховної роботи Коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка Ю.М. Іванова привітали військового з Днем захисника України та побажали миру, життєвої енергії та подякували за його вклад у незалежність України.

Олег Черниш, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024