Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у роботі семінару-практикуму

Доцент Луганського національного університету взяв участь у роботі семінару-практикуму з технологічної освіти, який проходив в Івано-Франківську.

Всеукраїнський семінар-практикум з технологічної освіти «Технологічна освіта в сучасних умовах: перспективи розвитку» відбувся 6-7 жовтня на базі Івано-Франківського інституту післядипломної педагогічної освіти.

У роботі семінару-практикуму прийняли участь методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, вчителі трудового навчання та викладачі вищих навчальних закладів.

У роботі семінару-практикуму від НН ІТОТТ взяв участь завідувач кафедри технологій виробництва і професійної освіти, доцент, к.п.н. Бурдун Віктор Васильович. Він виступив з доповіддю «Перспективи модернізації змісту технологічної освіти» на пленарному засіданні та прийняв участь у роботі круглого столу з проблем технологічної освіти.

Також, учасники семінару-практикуму обсудили проблеми трудового навчання, обмінялися досвідом, відвідали Косівський інститут прикладного мистецтва та декоративного мистецтва, прийняли участь у майстер-класах з народних ремесел.

Підготовлено за інформацією
заступника директора НН ІТОТТ
із соціально-гуманітарної роботи Чумака М.М.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024