Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

І Малі Олімпійські Ігри

6 жовтня на базі Старобільського відділення ВП «РЦПО ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбулися І Малі Олімпійські Ігри.

Головною метою проведення Малих Олімпійських Ігор є оптимізація режиму навчально-виховного, виробничого процесу, збільшення рухової активності учнів, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи в професійно-технічному навчальному закладі, формування у учнів навичок здорового способу життя та відповідального ставлення до власного здоров’я.

Масові фізкультурно-спортивні заходи займають важливе місце в системі оздоровчої діяльності, так як метою їх проведення є залучення молоді до заняття фізкультурою, підвищення рівня їх фізичної підготовки, стимулювання до систематичної участі в заняттях фізкультурою і спортом.

Церемонія відкриття включала в себе такі елементи:  парад мотоциклістів, парад груп учнів за професіями, шикування учасників змагань та привітання. Далі – урочисте підняття прапора України, Олімпійського прапора ігор і запалення Олімпійського вогню.

Після офіційної частини відкриття ігор  на заході виступив колектив аеробіки Інституту педагогіки і психології. Опісля  – розпочалися конкурсні змагання.

Програма ігор включала в себе наступні змагання: легкоатлетичний крос (для юнаків 1000м, для дівчат – 500м), волейбольний турнір та футбольний турнір за круговою системою.

news_okt_2016_2_8

Захід проводився за підтримки представників Фонду SOS «Дитяче містечко», якими було проведено ігрові змагання –PLAYBUZZ.

По закінченню Ігор призерів було нагороджено грамотами, медалями та цінними подарунками.

За інформацією
ВП «РЦПО ЛНУ імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024